Katso HIFK:n CHL-ottelu ilmaiseksi

HIFK pelaa ensimmäisen CHL-ottelunsa vieraskaukalossa perjantaina 31.8. puolalaista Tychyä vastaan. Näet ottelun ilmaiseksi ja suorana Unibet TV:stä. Ottelu alkaa perjantaina kello 18.30.

Champions Hockey League -kausi 2018-19 käynnistyy torstaina. Helsingin IFK pelaa avausottelunsa perjantaina Puolassa maan viime kauden mestaria GKS Tychyä vastaan. CHL tuo suomalaisseurojen harjoituskauteen oman mausteensa. Liiga-kausi käynnistyy jo reilun kahden viikon kuluttua. Merkitykselliset CHL-ottelut antavat hyvän mahdollisuuden nähdä joukkueen kunto kauden alla.

Tychy on juhlinut Puolan mestaruutta kahdesti viimeisen neljän vuoden aikana. HIFK lähtee silti selvänä ennakkosuosikkina perjantain otteluun. HIFK:n taival viime kaudella CHL:ssä päättyi alkulohkoon.

Jotta näet ottelun, tarvitset Unibetin pelitilin. Sinulla tulee olla tililläsi vähintään sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h ajalta, jotta näet ottelun. Itse ottelun katsominen ei maksa mitään eikä vedonlyöntipakkoa ole.

Näin näet HIFK:n ottelun

  1. Avaa pelitili Unibetin tilille TÄSTÄ.
  2. Siirry HIFK:n ottelun pariin.
  3. Tee talletus, jos tililläsi ei ole rahaa tai et ole lyönyt vetoa 24 tuntiin. Saat ensimmäisen talletuksesi tuplana 100€ asti.