Venäjän juniorisarja MHL:n toimitusjohtaja Aleksei Morozov vahvisti, että kaudesta 2019-20 lähtien sarjassa pelaa virolainen joukkue. Joukkueen kotipaikkana toimii Tallinna.

Tämä avaa myös Jokereille uuden yhteistyökuvion, josta he ovat myös kiinnostuneita. Tallinnaan perustettava MHL-seura tulee saamaan ainakin osan pelaajistaan Jokereiden organisaatiosta

– Saimme kirjeen Tallinnasta heidän aikomuksistaan ottaa osaa MHL:ään. He eivät onnistuneet kuitenkaan toimittamaan kaikkia dokumentteja ja päätimme palata asiaan ensi vuonna. Tallinnan joukkue tulee olemaan itsenäinen ja Jokerit, tehtyään yhteistyösopimuksen heidän kanssaan, lähettää pelaajiaan sinne. He vahvistivat meille, että he haluavat olla vuorovaikutuksessa heidän kanssa, Morozov kommentoi venäläiselle Championat-sivustolle.

Jokereilla on ollut hankaluuksia rakentaa junioreilleen polkua KHL-ammattilaiseksi, sillä liigaseurat eivät ole suostuneet tekemään yhteistyötä Jokereiden kanssa. Aiemmin helsinkiläisseura on tehnyt yhteistyötä Mestis-seura Kiekko-Vantaan kanssa.