IL: Harkimo tylyttää liigaseuroja – ihmettelee yhä jatkuvaa kiukuttelua: ”Lapsellista”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Jokereiden pääomistaja ja kansanedustaja Hjallis Harkimolta ei heru ymmärrystä liigaseurojen kylmään suhtautumiseen Jokereita kohtaan

Liiga on suhtautunut Jokereihin vähintään nuivasti kesästä 2013 lähtien, kun Harkimo ilmoitti helsinkiläisseuran aikeista siirtyä KHL:ään. Vaikka Jokereiden lähdöstä venäläisvetoiseen sarjaan on aikaa jo useampi vuosi, on erilaisia rajoituksia edelleen olemassa sen suhteen, mitä liigaseurat tekevät Jokereiden kanssa.

– Se on lapsellista. Kiukuttelu on kestänyt jo kauan, en ymmärrä sitä ollenkaan. Näyttää olevan aika syvässä, koska eivät halua muuttaa mitään, Harkimo kommentoi Iltalehden haastattelussa.

– En vieläkään ymmärrä sitä tai mitä Liiga luulee voittavansa, kun ei esimerkiksi anna seurojen pelata harjoitusotteluita meitä vastaan tai anna maksimissaan 2-3 pelaajamme siirtyä kauden aikana lainalle johonkin liigaseuraan. Liiga pelkää imagotappiota, vaikka ei parin pelaajan lainaaminen tekisi kenestäkään farmiseuraamme.

Kaikesta huolimatta Harkimo ei kadu Jokereiden viemistä KHL:ään. Pikemminkin päinvastoin. Hänen mielestään se teki hyvää koko suomalaiselle jääkiekolle.

– Oli oikea ratkaisu. Siirtymisemme KHL:ään nosti suomalaisen kiekkoilun tasoa ja toi Suomen kiekkoiluun ihan uuden lisämausteen. Pelaajille tuli mahdollisuus nostaa omaa tasoaan huippusarjassa ja päästä sitä kautta A-maajoukkueeseen.Ihmisillä on ollut mahdollisuus nähdä korkeatasoisempaa jääkiekkoa kuin mitä SM-liigassa pelataan. Ottelutapahtumamme on NHL-tasoa ja Jokereista on rakennettu urheilumme ykkösbrändi.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon