Hurja palkankorotus? Nuori NHL-tähti yhä ilman sopimusta – haluaa jättimäisen miljoonadiilin

© Kuva: Getty Images

Yhä ilman sopimusta oleva William Nylander ei stressaa palkkaneuvotteluista.

Toronto Maple Leafsin huippuhyökkääjän tulokassopimus päättyi viime kevääseen. Sen myötä ruotsalainen on neuvotellut rajoitetun vapaan agentin statuksella Maple Leafsin kanssa jo tovin uudesta sopimuksesta.

Yhteisymmärrystä ei ole vielä löytynyt. Taustalla on osapuolten väliset neuvottelut sopimuksen pituudesta. Kiekkomedia Sportsnet kertoo, että Nylander vaatii pitkää ja isoa sopimusta.

22-vuotias ruotsalainen paljasti medialle, ettei hän halua lyhyttä ”siltasopimusta”. Sen myötä neuvotteluissa puhutaan valtavista summista.

Nylander kiekkoili vielä viime kauden halvalla tulokassopimuksella. 22-vuotiaan palkkakaton alle menneet tienestit olivat 894 167 dollaria. Uusi sopimus lähtee liikkeelle aivan eri luokan miljoonatuloista.

Maple Leafsilla riittää mietittävää tuleviksi kausiksi. Nylander ei ole ainoa uutta miljoonadiiliä odottava nuorukainen. Seuran pitää tehdä ensi kaudella uudet sopimukset myös Auston Matthewsin ja Mitch Marnerin kanssa. Kaksi nuorta supertähteä pelaavat vielä tulevan kauden halvan tulokassopimuksen alla.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!