Hurja huhu: NHL-supertähti liitettiin mukaan megaluokan treidiin – mukana myös suomalaispakki ja ykkösvaraus!

© Kuva: Getty Images

Tähtihyökkääjä Artemi Panarin ilmoitti kesällä Columbus Blue Jacketsille, että hän ei halua allekirjoittaa jatkosopimusta seuran kanssa. 26-vuotiaan taiturin nykyinen sopimus päättyy vuoden 2019 heinäkuussa.

The Athletic -lehden tietojen mukaan Panarin haluaa takaisin entiseen seuraansa Chicago Blackhawksiin, viimeistään kun hänen sopimuksensa päättyy.

Sportsnetin arvostettu sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman tiputti maanantaina TSN:n radiokanavalla kovan luokan siirtohuhun pöytään Panariniin liittyen. Friedmanin mukaan Blackhawks ja Blue Jackets ovat käyneet neuvotteluja ja pöydällä olisi tarjous, joka sisältää Blackhawksin ensimmäisen kierroksen varausvuoron (2019), puolustaja Connor Murphyn sekä suomalaispuolustaja Henri Jokiharjun.

Panarin toivoi, että siirtosaaga saisi päätöksen syyskuun 13. päivä. Blue Jacketsillä on siis siihen asti aikaa selvittää sotku ykköstähtensä kanssa.