Suomalaislupauksella loistava paikka näyttää – toinen pakkilupaus väistyi tieltä vuodeksi

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin kärkilupauksiin jo parin vuoden ajan kuulunut Olli Juolevi sai itsensä kannalta hyviä uutisia viikonloppuna, kun seuran tämän kesän ykkösvaraus Quinn Hughes palaa vielä vuodeksi Michiganin yliopistoon.

Tämä avaa Juoleville hyvän tilaisuuden napata paikka Canucksin joukkueesta tulevalla kaudella. Tätä mieltä on The Providencen toimittaja Jason Botchford. Botchford nostaa esiin erityisesti Sami Salon julkisesti sanoman mielipiteen, että Juolevi on NHL-valmis pelaaja.

– Hänelle pitäisi nyt antaa mahdollisuus näyttää tämä todeksi ennen kautta. Canucksin puolustus tarvitsee kaiken mahdollisen saatavissa olevan avun, ja jos Juolevi ei pysty nappaamaan paikkaa syksyllä, se pitäisi olla pettymys.

Canucksin puolustusta ei voi varsinaisesti sanoa nimekkääksi. Kärkiluokan osaaminen on vähäistä, joka antaa suomalaispakille mahdollisuuden raivata tieltään melkein kaikki Canucks-puolustajat.

– Juolevilla on kyky pelata lähes jokaista nykyistä puolustajaa paremmin. Hänen täytyy vain löytää keinot asettaa palaset kohdalleen. Tämä tietenkin riippuu siitä, että miten hänen kesäharjoittelunsa sujuu.

 


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.