Florida Panthersin riveihin murtaumista yrittävä suomalaishyökkääjä Sebastian Repo on painanut kesällä hommia runsaasti. Viime kaudella hän palasi kesken sesongin Pohjois-Amerikasta Tapparaan. Se on kohtalo, jota Repo ei halua kokea uudelleen.

Työstämistä on ollut kaukalon puolella erityisesti kokonaisvaltaisen pelin kanssa.

– Olen tehnyt töitä kokonaisvaltaisen pelin kanssa. Yritän kehittää luisteluani ja sellaista. Tuntuu siltä, että tilanne on parempi nyt. Olen paremmassa kunnossa ja odotan jo tänne pelaamaan tulemista. Olen innoissani siitä. Pidän pienestä kaukalosta ja tuntuu siltä, että minulla on paljon annettavaa. Olen iso ja vahva äijä, Repo kommentoi NHL.com-sivustolle.

Panthersin pelaajakehityksestä vastaava Bryan McCabe on kuvaillut suomalaishyökkääjää lempinimellä ”peto”. Hän odottaa jo malttamattomana nähdäkseen suomalaisen kaukalossa.

– Hän on mieslapsi. Hän on jo ammattilainen. Hän pelasi ammattilaisena Suomessa. Hän sai selvästi voimaa kamppailla tällä tasolla. Odotamme innolla, että hän pääsee tänne ja aloittaa matkansa kohti NHL:ää. Hän on voimahyökkääjä, joka menee sota-alueelle, omaa kovan laukauksen ja ei pelkää liata käsiään.