Carolina Hurricanes menettää 38 kauden ajan joukkueen otteluita radiossa selostaneen Chuck Kaitonin. Kaiton ilmoitti seuralle, ettei aio enää työskennellä heidän leivissään. Kaiton ehti selostaa seuran ottelut sen alkutaipaleista lähtien, kun joukkue tunnettiin vielä nimellä Hartford Whalers.

Syynä Kaitoin lähtöön on palkassa. Hurricanesin uusi omistaja Tom Dundon leikkasi palkkoja merkittävästi, eikä Kaiton säästynyt leikkurilta.

– Toivoin kohtuullista tarjousta saadakseni jäädä, mutta ilmeisesti tarjous oli kehoitus lähteä, Kaiton kommentoi paikallislehti The News & Observerille.

– Se oli hänen päätöksensä tarjota mitä hän lopulta tarjosi ja kyseessä oli merkittävä palkanlasku. Se kertoi, etteivät he olleet halukkaita pitämään minua. Se on elämää. Kyseessä on hänen joukkueensa, hän sanoi viitaten omistaja Dundoniin.

Dundon on laittanut muutenkin tuulemaan astuttuaan uudeksi omistajaksi. Seuralegenda Ron Francis sai lähteä GM:n paikalta ja tilalle asteli Don Waddell. Tämän lisäksi uudeksi päävalmentajaksi palkattiin toinen seuraikoni Rob Brind’Amour.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
#Canes President and General Manager, Don Waddell, today issued the following statement regarding the departure of Radio Play-By-Play Broadcaster Chuck Kaiton.

📰: n.carhur.com/2mFeCGX