NHL-megakaupassa dramaattinen käänne? Supertähti Erik Karlssonin ympärillä kuohuu – yllättävä seura taas kintereillä

© Kuva: Getty Images

Huhumylly Erik Karlssonin ympärillä ei laannu.

Ottawa Senatorsin tähtipakki on ollut jo tovin siirtohuhuissa. Eri lähteiden mukaan ruotsalainen on jättämässä seuransa pian – sen myötä häntä on huhuttu jo useaan eri suuntaan.

Nyt TSN ja New York Post kertovat, että Dallas Stars on noussut yllättäen suurimmaksi suosikiksi neuvottelukisassa. Aiemmin Pohjois-Amerikan mediassa levisi tieto, että Stars on kokonaan ulos neuvotteluista – syynä tähän oli seuran ehdottomuus siitä, ettei suomalaislupaus Miro Heiskanen ole kaupan.

Mikäli sisäpiiritietoihin perustuvat uutisen pitää paikkansa, on aiemmin ykkösvaihtoehtona pidetty Tampa Bay Lighning putoamassa kärkisuosikin paikalta pois. Seuralla on TSN:n kiekkoguru Darren Dregerin mukaan vaikeuksia palkkakaton alle pääsemisessä. Sen takia organisaatio yrittää päästä eroon Ryan Callahanin rahakkaasta sopimuksesta.

27-vuotias Karlsson on pelannut yhdeksän kautta Senatorsissa. Hänellä on vielä vuosi nykyistä sopimusta voimassa – eri medialähteet ovat kertoneet, ettei ruotsalainen hyväksy seuran tarjoamaa uutta diiliä. Sen myötä on todennäköistä, että Senators virittelee jo pian megakauppaa supertähden ympärille.

Starsin ja Lightningin ohella spekulaatioissa on pyörinyt muun muassa Vegas Golden Knights.