Kiinnostava vahvistus! Lukko nappasi NHL-leiriltä tutulla pakin – ”Lahjakas pelaaja, hyvät raportit”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Rauman Lukko vahvistaa tulevan kauden joukkuettaan puolustaja Mark Aukilla.

Yhdysvaltalaispuolustaja liittyy Liiga-seuran matkaan sopimuksella, joka on mallia 1+1. Auk liittyy heti alkusyksystä Lukon harjoittelurinkiin.

– Mark Auk on lahjakas pelaaja, jonka saapuminen Raumalle on iso mahdollisuus molemmille osapuolille. Olemme saaneet hänestä hyvät raportit ja katsoneet paljon hänen pelaamistaan, ja sitä kautta nähneet, että hänessä on potentiaalia kasvaa entistä paremmaksi pelaajaksi, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo ja jatkaa:

– Aukilla oli vahva tahtotila tulla pelaamaan Eurooppaan, mikä omalta osaltaan helpotti meidän päätöstämme. Meille on tärkeää, että saamme hänet nopeasti mukaan meidän arkeemme ja saamme aloittaa kauden alusta asti yhdessä.

23-vuotias pakki on kiekkoillut edelliset NCAA-yliopistosarjassa. Alle ehti tulla 150 ottelua ja viimeistellyt niissä tehopisteet 21+63=84.

Vahvat otteet on huomioitu myös NHL:ssä – Auk pelasi viime kaudella kahdeksan ottelua AHL-seura Iowa Wildissa. Sen ohellä hän sai kutsun Minnesota Wildin tulokaspelaajien NHL-leirille.

– Joukkueena olemme tässä kohtaa hyvässä tilanteessa. Meillä on terve kilpailutilanne. Se kuuluu tähän ammattiurheiluun ja se usein potkii jokaista pelaajaa eteenpäin, Virta painottaa.

Lähde: Lukon tiedote