Tsekkilegenda Jaromir Jagr on edelleen kiinnostunut paluusta NHL:ään – ainakin jollakin tasolla.

Jopa Jagr on kuitenkin joutunut myöntämään, että hänellä on rajoitteita. Ne rajoitteet saattavat osoittautua sellaisiksi, että tsekkiläisen jääkiekkoilun suurmiehen NHL-paluu päättyy pannukakkuun.

– Suurin rajoittava tekijä on ikä. On juttuja joita haluaisin tehdä, mutta en pysty tekemään niitä enää, Jagr toteaa NHL.comin haastattelussa.

– Minun iässäni nämä rajoitteet tulevat yhä useammin ja useammin. Mutta uskon, että kun saan jalkani ja koko kroppani vahvemmaksi, kaikki kääntyy parempaan suuntaan.

Jo viimeisillä NHL-kausilla oli nähtävissä merkkejä, jotka kertoivat karua kieltä: Jagr oli putoamassa kyydistä. NHL-jääkiekosta on tullut niin nopeaa, että huomattavasti Jagria nuoremmatkin joutuvat tekemään tosissaan töitä pysyäkseen tahdissa mukana.

Kotikaupunkinsa Kladnon riveissä pelaava Jagr kärsi vakavan polvivamman, josta palautuminen entiseen kuosiin vaatii töitä ja aikaa.

– Minun ainoa tavoitteeni on se, että minusta tuntuu paremmalta huomenna kuin tänään ja tehdä siitä prosessi, joka etenee päivä kerrallaan. Näin voin toivottavasti päästä siihen pisteeseen, että minusta tuntuu hyvältä.