Helsingin IFK on tehnyt kolme pelaajahankintaa, joista kaksi liittyy joukkueeseen aluksi tryout-sopimuksella.

HIFK tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkue vahvistuu 25-vuotiaalla Lucas Lessiolla. Kanadalaishyökkääjä on tehnyt yksivuotisen sopimuksen.

Lessio edusti kuluneella kaudella KHL:ssä Dinamo Riikaa ja Kunlun Red Starsia. AHL:ssä kovia tehoja iskenyt kanadalainen on pelannut urallaan myös 41 NHL-ottelua Arizona Coyotesin ja Montreal Canadiensin paidassa.

– Lessio on nopea ja hyvän laukauksen omaava urheilullinen ja tavoittellinen pelaaja. Pelaajalta löytyi ne ominaisuudet joita joukkueeseen etsimme. Lucas halusi tulla pelaamaan Suomeen ja IFK:hon, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran verkkosivuilla.

Lession lisäksi joukkueeseen liittyy testisopimuksilla hyökkääjät Henrik Koivisto ja Ilmari Pitkänen. Molemmat edustavat helsinkiläisseuraa ainakin seuraavat kaksi ja puoli kuukautta.

– Kesällä tuli vähän jobinpostia loukkaantumisten kanssa ja tuoreet try-out sopimukset varmistavat sen, että pääsemme heti maanantaista alkaen harjoittelemaan täydellä vahvuudella, sanoo Salmelainen.

Kolme pelaajahankinnan lisäksi HIFK etsii vielä keskushyökkääjää sekä puolustajaa.

Lähde: HIFK