Oho! Suomalainen NHL-lupaus paljasti: Liigaan palaaminen ei olekaan varmaa

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen ei tiedä vielä, missä hän tulee pelaamaan ensi kaudella.

19-vuotias suomalaislupaus solmi aiemmin tänä vuonna kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen Buffalo Sabresin kanssa, mutta hänen on odotettu palaavan takaisin HPK:n riveihin. Nyt aiemmat suunnitelmat eivät olekaan varmoja.

The Athleticin toimittaja John Vogl kertoo Twitter-tilillään, että Luukkonen ja hänen agenttinsa keskustelevat Sabresin kanssa ensi kaudesta. Suomalaismaalivahdin vaihtoehdot ovat HPK tai junioriliiga OHL.

Luukkonen on pelannut viime vuodet HPK:n organisaatiossa, mutta Liigassa hän on esiintynyt vasta kertaalleen. Kuluneella kaudella maalivahti pelasi pääsääntöisesti lainalla Mestiksen LeKissä.