Nyt jysähti: Juuri kaupattu NHL-maalitykki treidattiin taas – siirtyy Aleksander Barkovin seuratoveriksi!

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks on kaupannut aikaisemmin tiistaina vaihtokaupassa saapuneen hyökkääjän Mike Hoffmanin ja seitsemännen kierroksen (2018) varauksen suomalaishyökkääjä Aleksander Barkovin edustamaan Florida Panthersiin. Vaihdossa toiseen suuntaan matkaavat Panthersin toisen (2019), neljännen (2018) ja viidennen (2018) kierroksen varausvuorot.

Sharks hommasi Hoffmanin aikaisemmin tänään Senatorsista kaupassa, jossa puolustaja Cody Donaghyn ja viidennen kierroksen varaus (2020) siirtyivät kanadalaishyökkääjän ohella Sharksille. Senators sai Sharksilta hyökkääjä Mikkel Bödkerin, puolustaja Julius Bergmanin ja kuudennen kierroksen varauksen (2020).

28-vuotias Hoffman on rypenyt viime viikkoina kiusallisessa kohussa, kun hänen vaimonsa väitetään solvanneen rajusti Senators-tähti Erik Karlssonin vaimoa ja heidän menehtynyttä lastaan.

Hoffman paukutti viime kaudella 82 ottelussa 22 maalia ja 56 tehopistettä. Hän on ylittänyt 20 maalin rajan neljällä edellisellä kaudella.