NHL-varaustilaisuuden kuumin nimi aiheutti toimittajaryntäyksen – ”En ole ikinä nähnyt niin paljon kameroita”

© Kuva: Getty Images
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Juhannuksen aikoihin alkavan NHL-varaustilaisuuden ykkösnimi Rasmus Dahlin on viettänyt kuluneen viikon Buffalossa, missä seurat ja toimittajat ovat saaneet tutustua pelaajiin.

Toimittajien suurin mielenkiinnon kohde on ollut vuosikymmenen puolustajalupaukseksi povattu Dahlin. Fox Sportsin mukaan, Dahlinia piiritti kymmenet toimittajat ja kuvaajat alueella, joka oli tarkoitettu vain muutamille ihmisille.

Dahlin yllättyi saamastaan huomiosta ja häkeltyi toimittajalauman saapuessa hänen luokseen.

– En ole ikinä nähnyt niin paljon kameroita. Minusta se oli hauskaa. Minä rakastin sitä, Dahlin nauroi.

Dahlinia pidetään jo valmiina pakettina NHL:ään. Hänestä on tulossa varaustilaisuuden ensimmäinen ruotsalaispelaaja sitten vuoden 1989 ja Mats Sundinin. Huippulupaus on jo kohdannut valtavasti vertailua, mutta hän ei itse ole ottanut siitä turhia paineita.

– Jos minut varataan ensimmäisenä, olisin todella ylpeä, Sundinia lapsena paljon seurannut Dahlin kuvailee.

Dahlin tulee tutustumaan Buffaloon tulevaisuudessa paljon tarkemmin, sillä Buffalo Sabres pääsee varaamaan kesällä ensimmäisenä. Toistaiseksi, hän on pitänyt kaupungista.

– Mikään ei ole vielä varmaa, mutta jos olen tulossa tänne, pitäisin siitä kovasti. Olen kuullut, että täällä on hyvä fanikulttuuri ja kaikki rakastavat täällä jääkiekkoa.

 

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!