NHL-pomo ei ole huolestunut huippulupaus Olli Juolevista – selkäleikkaus ei pilaa mahdollisuuksia Canucksiin

© Kuva: Getty Images
TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Vancouver Canucks tiedotti hiljattain ikäviä uutisia. Joukkueen puolustajalupaus Olli Juolevi käskettiin leikkauspöydälle, jonka pelättiin pilaavan nuorukaisen koko kesäkauden.

Seuran GM Jim Benning ei ole kuitenkaan huolissaan. Hän kertoi paikalliselle Province-lehdelle, että Juolevi voi toipua vielä heinäkuun harjoitusleirille, jos ennakot pitävät paikkansa.

– Se on vain pieni operaatio. Toipumiseen voi kulua neljästä kuuteen viikkoa. Nämä ovat yksinkertaisia hoitotoimenpiteitä. Tämä on takaisku, mutta hänen täytyy vain harjoitella loppukesällä ahkerammin ollakseen valmis, Benning kommentoi.

Kuluvan kesä on Juoleville erittäin tärkeä, sillä hänen odotetaan nousevan ensi kaudeksi suoraan NHL:ään. Canucksin puolustus ei ole sarjan kärkitasoa, joten nyt suomalaisella olisi hyvät saumat murtautua kokoonpanoon.

Juolevi pelasi tänä vuonna Turun Palloseurassa ja entisen Canucks-puolustaja Sami Salon opetuksessa. Canucks ei ole hätiköinyt vuoden 2016 viidennen varauksen kanssa, mutta nyt vaikuttaa siltä, että aika on kypsä NHL:ään.

– Sami on tyytyväinen Ollin kehitykseen. Suomessa pysyminen oli hyvä juttu Ollille. Hän pelasi vähemmän pelejä alkukaudella ja kävi punttisalilla kolmesti viikossa. Juolevista tuli isompi ja vahvempi, eikä hänen nopeutensa kärsinyt.

TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!