Liiga-seura valitsi kapteenistonsa ensi kaudelle – A-kirjain uudelle hankinnalle

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Vaasan Sport on nimennyt kapteenistonsa kaudelle 2018-2019. Myös seuraavalla kaudella C-kirjainta kantaa monivuotinen luottosoturi Erik Riska, joka aloitti roolissaan talven aikana.

Kaksi Mestis-mestaruutta vaasalaisten riveissä voittanut Riska on edustanut joukkuetta yhdeksän kauden ajan. Liigassa mies on pelannut 271 ottelua ja kerännyt niiden aikana pisteet 34+37=71. Riska on tuttu hahmo myös Raumalla, kun hän kiekkoili Lukossa kaudella 2013-2014.

Toisen varakapteenille kuuluvan A-kirjaimen saa Oskari Manninen. Tuleva kausi tulee olemaan entiselle Jokerit-juniorille neljäs Vaasassa.

Kolmas kapteenistoon kuuluva henkilö saapui seuraan vasta tänä kesänä. Muun muassa Jokereiden KHL-miehistössä pelannut Roope Talaja saapui takaisin Suomeen länsinaapurista, missä hän edusti vuoden ajan Allsvenskan-seura IF Björklovenia.

– Valinta kapteenistoon on minulle suuri kunnia. Saan siitä hyvän lisäboostin. Pyrin johtamaan esimerkillä kaukalossa omilla pelisuorituksilla, Talaja kertoo Sportin videolla.

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!