22-vuotiasta Aleksander Barkovia odottaa hikinen kesä: ”Tavoitteeni on olla NHL:n paras”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin ykköstähti Aleksander Barkov on tällä hetkelle Las Vegasissa ensi yön NHL:n palkintogaalaa varten. Mies ei kuitenkaan ole ehdolla parhaan puolustavan hyökkääjän palkinnossa, mutta kauden herrasmiespelaajaksi on hyvät mahdollisuudet.

Barkov jutteli median edessä ensi kauden tavoitteistaan. Miestä odottaa hikinen kesä, sillä 22-vuotiaalla pelaajalla on edelleen paljon kehitettävää.

– Haluan olla jokaisen kesän jälkeen kovemmassa kunnossa ja parempi pelaaja. Haluan olla parempi jokaisella osa-alueella. Tavoitteeni on olla paras pelaaja NHL:ssä, Barkov sanaili NHL.com:n sivuilla.

Henkilökohtaisella tasolla Barkov pelasi huippukauden. Tehopisteitä kertyi mukavat 78 kappaletta ja vastuuta tuli entistä enemmän. Suomalaishyökkääjä pelasi keskimäärin 22 minuuttia jokaisessa ottelussa, joka oli sarjan hyökkääjistä toiseksi eniten.

Hyvästä kaudesta huolimatta, Floridan mahdollisuudet pudotuspeleihin hävisivät runkosarjan viimeisillä kierroksilla. Ensi kaudella joukkueelta odotetaan enemmän, ja kuluneesta vuodesta ollaankin otettu mahdollisimman paljon oppia.

– Ennen tätä kautta ajattelin, että pitäisi tehdä kaudessa 100 pistettä ja että minun täytyisi tehdä joka pelissä maali ja auttaa joukkuetta sitä kautta. Loppujen lopuksi vain voittaminen kuitenkin merkitsee, Barkov kertoi.

Florida vahvistui hiljattain tehokkaalla hyökkääjällä. Voit lukea siirtouutisen TÄSTÄ.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.