NHL:n viime kesän ykkösvarauksen Nico Hischierin uutisoitiin jo tulevan MM-kisoihin Sveitsin MM-kisajoukkueeseen. Hischier olisikin halunnut pelata MM-kisoissa, mutta päätti jäädä lopulta New Jersey Devilsissä yli odotusten sujuneen NHL-debyyttikauden jälkeen. Kova kausi vaati veronsa.

Sveitsin jääkiekkoliitto tiedotti kunnioittavansa Hischierin päätöstä. Samalla todetaan, että Hischier ehtii pelata Sveitsin maajoukkueessa tulevaisuudessa.

Sveitsin MM-kisajoukkueessa on neljä NHL-vahvistusta. Maalilla nähdään Anaheimin Reto Berra ja puolustuksessa New Jerseyn Mirco Müller. Coloradon Sven Andrighetto ja Minnesotan Nino Niederreiter ovat hyökkääjäosastolla.

Sveitsi lähtee MM-kisoihin palauttamaan kunniaansa. Pyeongchangin olympiakisoissa Sveitsillä oli suuret odotukset, mutta lopulta maa ei yltänyt edes puolivälieriin hävittyään puolivälieräkarsintaottelussa lopulta olympiahopeaa voittaneelle Saksalle.

Sveitsin joukkue jääkiekon MM-kisoissa:

Maalivahdit: Reto Berra (Anaheim Ducks/NHL),Leonardo Genoni (SC Bern), Gilles Senn (HC Davos),

Puolustajat: Raphael Diaz (EV Zug), Michael Fora (HC Ambri-Piotta), Lukas Frick (Lausanne HC), Joël Genazzi (Lausanne HC), Dean Kukan (Cleveland Monsters/AHL), Mirco Müller (New Jersey Devils/NHL), Jonas Siegenthaler (Hershey Bears/AHL), Dave Sutter (ZSC Lions), Ramon Untersander (SC Bern).

Hyökkääjät: Sven Andrighetto (Colorado Avalanche/NHL), Chris Baltisberger (ZSC Lions), Enzo Corvi (HC Davos), Gaëtan Haas (SC Bern), Gregory Hofmann (HC Lugano), Simon Moser (SC Bern), Nino Niederreiter (Minnesota Wild/NHL), Damien Riat (Genève-Servette HC), Noah Rod (San Jose Barracuda/AHL), Thomas Rüfenacht (SC Bern), Reto Schäppi (ZSC Lions), Tristan Scherwey (SC Bern), Joël Vermin (Lausanne HC), Samuel Walser (HC Davos).