NHL:n suurin mestarisuosikki Tampa Bay Lightning on itäisen konferenssin finaaleissa yllättäen 0-2 -tappioasemassa. Washington Capitals voitti sunnuntaina toisen ottelun peräti 6-2.

Aleksander Ovetshkin on innoissaan, mutta muistuttaa, että voittoja on vasta kaksi.

– Tämä oli valtava juttu. Mutta ei tämä ottelusarja ole vielä ohi. Menemme kotiin ja teemme juttumme voittaaksemme jälleen yhden ottelun. Siitä tulee vaikeaa. Me tiedämme, että Lightning on kokenut joukkue. Heillä on mahtavia pelaajia, Washingtonin supertähti Alexander Ovetshkin muistutti NHL:n verkkosivuilla.

Capitals on hävinnyt tämän kauden playoff-vierasotteluistaan vain yhden.

– Me hoidimme hommamme Tampassa. Meidän täytyy pitää jalka kaasulla. Me pelaamme hyvin. Lightning näyttää hieman turhautuneelta, aikanaan Tampa Bayn varaaman Capitals-hyökkääjä Brett Connolly iloitsi.

 

Washington pelasi jälleen ilman tähtisentteriän Nicklas Bäckströmiä. Ruotsalaistähden tilalla pelaava tanskalainen Lars Eller on hoitanut tonttinsa hyvin. Hän on saalistanut Lightning-peleissä tehot 1+0 ja 1+2.

– Tästä sarjasta tulee vaikeampaa ja vaikeampaa. Ei Tampa Bay aio jäädä maahan makaamaan ja antaa tätä meille ilmaiseksi, Eller muistuttaa.