Hurja huhu: Suomalainen NHL-superlupaus pahan videopeliaddiktion kourissa – ”Epäilen, että hän ei pääse NHL:ään”

© Kuva: Getty Images
Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kanadalaisen mediajätin Sportsnetin toimittajan Jeff Marekin 31 Thoughts -podcast-sarjassa tuli viime viikolla puheeksi tapaus, jossa eräs huippuvaraus olisi pilaamassa uramahdollisuuksiaan NHL-uraan videopeliaddiktion vuoksi.

– En aio sanoa pelaajan nimeä. Minä epäilen, että hän ei pääse NHL:ään ja se on videopeliaddiktion syytä, Marek sanoi lähetyksessä.

– Hänen joukkueensa GM sanoi, että he joutuivat lähettämään pelaajan keskustelemaan asiasta, koska hän pelaa yötä myöten aina aamuun asti, eikä hänellä ole energiaa seuraavaan päivään. Ja kyllä, tilanne on näin paha.

Marek korosti tällöin, ettei ole sanomassa pelaajan nimeä, mutta vakuutti kyseessä olevan merkittävän NHL-seuran ykköskierroksen varaus viime vuosilta.

The New York Times -lehden toimittaja Dhiren Mahiban sai kuitenkin torstaina tietoonsa, että lähetyksessä mainittu superlupaus olisi suomalaispuolustaja Olli Juolevi.

Mahibanin mukaan nykyään TPS:n riveissä kiekkoileva 20-vuotias suomalaisnuorukainen kärsi videopeliaddiktiosta vielä vuosi sitten, kun hän pelasi Kanadan juniorisarja OHL:ssä London Knightsin riveissä. Juolevilla oli tapana pelata yömyöhään videopelejä Suomessa asuvien kavereidensa kanssa.

Juolevi on Vancouver Canucksin vuoden 2016 ensimmäisen kierroksen viides varaus. Hän solmi Canucksin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen kesällä 2016.

Uutista päivitetty 18:46. Marek hyökkäsi välittömästi korjaamaan Mahiban tiedot vääräksi. Lue tästä lisää.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!