NHL-toimittaja pisti huhuille stopin: Kieltää rajun väitteen suomalaisesta NHL-superlupauksesta!

© Kuva: Getty Images
Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Kanadalaisen mediajätin Sportsnetin toimittajan Jeff Marekin 31 Thoughts -podcast-sarjassa tuli viime viikolla puheeksi tapaus, jossa eräs huippuvaraus olisi pilaamassa uramahdollisuuksiaan NHL-uraan videopeliaddiktion vuoksi.

– En aio sanoa pelaajan nimeä. Minä epäilen, että hän ei pääse NHL:ään ja se on videopeliaddiktion syytä, Marek kertoi lähetyksessä.

– Hänen joukkueensa GM sanoi, että he joutuivat lähettämään pelaajan keskustelemaan asiasta, koska hän pelaa yötä myöten aina aamuun asti, eikä hänellä ole energiaa seuraavaan päivään. Ja kyllä, tilanne on näin paha.

The New York Times -lehden toimittaja Dhiren Mahiban oli saanut lähteiltään tietoonsa, että lähetyksessä mainittu superlupaus olisi ollut suomalaispuolustaja Olli Juolevi.

Mahibanin mukaan TPS:n 20-vuotias suomalaisnuorukainen kärsi videopeliaddiktiosta vielä vuosi sitten, kun hän pelasi Kanadan juniorisarja OHL:ssä London Knightsin riveissä. Juolevilla oli toimittajan mukaan tapana pelata yömyöhään videopelejä Suomessa asuvien kavereidensa kanssa.

Kohutun uutisen tultua julki, Marek hyökkäsi välittömästi korjaamaan Mahibanin rajun väitteen.

– Dhiren, sanoin lähetyksessä, että en paljasta pelaajan nimeä tai kerro kenellekään minkä joukkueen lupauksesta puhutaan, mutta nyt ahdistit minut nurkkaukseen. Tämä sinun tietosi ei ole tarkkaa. Sinun lähteesi ovat väärässä. Kyseinen pelaaja ei ollut Juolevi, Marek vakuuttaa.

Juolevi on Vancouver Canucksin vuoden 2016 ensimmäisen kierroksen viides varaus. Hän solmi Canucksin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen kesällä 2016.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!