NHL:ssä runkosarjaan jääneen Ottawa Senatorsin tähtipakki Erik Karlsson on ollut jo pitkään ihmisten huulilla siirtohuhujen takia. Nyt muutamien eri lähteiden mukaan viimeiset huhut mahdollisesta kauppaamisesta juhannuksena järjestettävän varaustilaisuuden yhteydessä on katkaistu.

Senators järjesti tiistaina tiedotustilaisuuden, jossa käytiin läpi muun muassa Karlssonin mahdollista kauppaamista.

Sensin toimitusjohtaja Pierre Dorion teki ensimmäisenä selväksi sen, ettei supertähteä olla kauppaamassa tulokasdraftin yhteydessä. Seura tekee Karlssonille paikallisen Ottawa Citizenin mukaan tarjouksen kahdeksan vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta.

Tarjouksen joukkue voi jättää heinäkuun 1. päivä, sillä 27-vuotiaan pakin nykyinen pahvi loppuu vasta syksyllä alkavan ensi kauden jälkeen.

– Sen jälkeen pallo on Karlssonin leirillä, Dorion sanoi Citizenin mukaan.

Karlssonin odotetaan saavan 10-12 miljoonan dollarin vuosiansiot vapailla markkinoilla sivuston mukaan. Ottawa ei kuitenkaan olisi välttämättä valmis maksamaan näin paljoa.

– Tässä voi mennä vain niin pitkälle kuin mahdollista, ja niin aiomme myös tehdä, Senatorsin omistaja Eugene Melnyk vannotti.

Karlsson on taatusti haluttua tavaraa useammassakin joukkueessa. Olympiahopeamitalisti painoi NHL:ssä Ottawan osalta jo päättyneellä kaudella 71 otteluun messevät pinnat 9+53=62.

Lähteet: Ottawa Citizen, NHLSuomi