Winnipeg Jets-Minnesota Wild
Torstaina 12.4 klo 02.00
NHL

Kauden 2017-2018 pudotuspelit alkavat vihdoin NHL:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Suomalaisittan yksi mielenkiintoisimmista pareista on Winnipegin ja Minnesotan välinen taistelu jatkopaikasta.

Winnipeg oli koko runkosarjan ajan NHL:n parhaimmistoa ja lähtee suosikkina kotiotteluun. Reilulle kotivoitolle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Winnipeg -1 – kerroin 2.28

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Winnipeg oli Läntisen konferenssin toiseksi paras joukkue koko runkosarjan voittaneen Nashvillen jälkeen. Winnipegin peli oli viime kauteen verrattuna tiivistä, tehokasta ja nälkäistä. Blake Wheeler oli joukkueen paras pistemies tehoin 23+68, mutta Patrik Laine oli joukkueensa paras ja koko sarjan toiseksi paras maalintekijä 44 osumallaan. Winnipeg lähtee Minnesota – sarjaan selkeänä suosikkina.

Minnesota joutui lähtemään uuteen sarjakauteen takamatkalta, kun usea sen runkopelaaja oli sivussa tai loukkaantui heti kauden alettua. Kun kokoonpanotilanne helpotti, joukkueen peli parani viikko viikolta ja pudotuspelipaikka varmistui pari viikkoa ennen runkosarjan päättymistä. Joukkueen peli oli kuumimillaan joulu-tammikuussa, jolloin se oli hetkittäin koko NHL:n paras joukkue. Perustaso on kuitenkin ylemmässä keskikastissa, ja Winnipeg heittää heti avauskierroksella suuren haasteen. Ykköspakki Ryan Suterin kausi on ohi loukkaantumisen vuoksi, joka varjostaa suuresti loppukautta. Mikael Granlundilla on suuri rooli joukkueen mahdollisessa menestyksessä.

Arvio

Winnipeg oli runkosarjassa yksi parhaimmista kotijoukkueista, ja se nojaakin myös pudotuspeleissä vahvaan kotipelaamiseen. Joukkueen ylivoima on parhaimmillaan mieletöntä, eikä vähiten Laineen tuoman lämäriuhan vuoksi.

Winnipeg lähtee selkeänä suosikkina ottelusarjan avaavaan otteluun. Sillä on laadukkaampi ja dynaamisempi joukkue kuin Minnesotalla ja joukkueesta on helppo povata yhtä Lännen kestomenestyjää tuleviksi vuosiksi.