Kärpät-HIFK
Keskiviikkona 11.4 klo 18.30
Liiga

Liigan ainoa jäljellä oleva välieräsarja Kärppien ja HIFKin välillä on kutkuttavassa tilanteessa 2-2. Sarja voi kääntyä vielä kummalle tahansa.

Molemmat joukkueet tunnetaan vahvasta pelaamisestaan kotikentällään. Kärppien kotivoitolle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kärpät voittaa kertoimella 2.10

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kärpät lähtee kotiotteluunsa suosikkina vaikka edellisessä ottelussa se hävisikin HIFKille vieraissa tylysti 1-4. Runkosarjan voittaja on ollut yllättävissä ongelmissa runkosarjan viidennen HIFKin kanssa. Kärkipelaajat Julius Junttilan johdolla eivät ole päässeet parhaimpaansa. Shaun Heshka mahtuu ainoana Kärppä-pelaajana pudotuspelien pistepörssin top 20- pelaajiin, tehoja Heshkalla on kasassa 3+4.

JYP-sarjan voitto oli todella suuri itseluottamuksen nostattaja HIFKille. Sen jälkeen joukkue on noussut ihan uudelle tasolle ja taistelee Kärppien kanssa tasapäin finaalipaikasta. Joukkue murjoi edellisessä ottelussa kärppälauman 4-1, joten lähtökohdat tulevaan otteluun ovat herkulliset. Tosin vieraspelaamisessa joukkueella on edelleen ongelmia. Joukkueen tehoikkaimmat pistemiehet pudotuspeleissä ovat toistaiseksi olleet Patrik Karlsson (5+5), Miro Heiskanen (3+5) ja Erik Thorell (3+5).

Arvio

Ottelusarja jahtuu erittäin mielenkiintoisista asetelmista, ensimmäiset kaksi ottelu menivät vierasjoukkuielle, kaksi seuraavaa olivat selkeitä kotivoittoja. Sarja tulee ratkeamaan sille joukkueelle, joka pystyy kotonaan ottamaan enemmän voittoja. Setsemäs ottelu on hyvinkin mahdollinen, jolloin etu on Kärpillä.

Kärpät on kotonaan erittäin vahva, ja joukkueella on puolen Suomen tuki takanaan Raksilan jäähallissa. Kärkipelaajien on nostettava tasoaan sarjan edetessä, mutta kotiluolassaan joukkue etenee voittoon neljän tasaisen ketjun ansiosta.