Philadelphia Flyers-Pittsburgh Penguins
Sunnuntaina 15.4 klo 22.00
NHL

NHL:n ensimmäinen pudotuspelikierros jatkuu, kun Philadelphia ja Pittsburgh kohtaavat kolmannessa ottelussa sarjan ollessa tasan 1-1.

Pittsburghille kävi vanhanaikainen toisessa kotiottelussaan, mutta sisuuntunut Penguins tulee olemaan myös vieraissa vahva. Vierasvoitolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Pittsburgh voittaa kertoimella 2.48!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Philadelphia pääsee kahteen kotiotteluunsa lähes parhaasta mahdollisesta tilanteesta, kun ottelusarja on tasan 1-1. Periaatteessa kaikki on sarjassa vielä auki, mutta käytännössä joukkueen pitäisi voittaa molemmat kotiottelunsa jotta jatkopaikka olisi realistinen. Joukkue elää ja kuolee ykkösketjun tehojen muodossa, joten ykköspelaajien pitää pystyä pitämään tasonsa koko pitkän ottelusarjan.

Pittsburgh oli ensimmäisessä ottelussa täysin ylivoimainen voitettuaan ottelun 7-0. Sen jälkeen joukkueen sisällä ajatukset karkasivat oletettvasti jo seuraaviin otteluihin tai jopa seuraavaan ottelusarjaan. NHL on sarjana niin tasaväkinen, että jos ajatus ei ole täysin mukana pelattavassa ottelussa, tulokset ovat sen mukaiset. Toinen ottelu päättyikin nöyryyttävään 1-5 – tappioon. Joukkueella ei ole mitään hätää kunhan joukkueen sisällä ajatus pysyy olennaisessa ja keskittyminen kestää koko ottelusarjan.

Arvio

Pittsburgh on edelleen suursuosikki jatkamaan ottelusarjasta jatkoon, ja joukkue on varmasti sisuuntunut toisen ottelun nöyryytyksesta. Sidney Crosby on varmasti pitänyt joukkueen sisällä puheita keskittymisen ja työnteon tärkeydestä.

Vierasottelusta huolimatta Penguins lähtee loistavalla kokoonpanolla varustettuna voittamaan ottelua ja nappaa edun itselleen. Ratkaisu tulee viimeistään ylivoimalla, joka joukkueella on parhaimmillaan NHL:n paras.