Philadelphia Flyers-Pittsburgh Penguins
Sunnuntaina 22.4 klo 22.00
NHL

Sunnuntai-iltana pelataan jälleen prime time – jääkiekkoa, kun Philadelphia Flyers isännöi Pittsburgh Penguinsia sarjan ollessa vieralijoille katkolla tilanteessa 3-2.

Pittsburgh on näyttänyt luonnetta pystyen vakuuttaviin voittoihin yllätystappioiden jälkeen. Nyt vierasvoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Pittsburgh voittaa kertoimella 2.18

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Philadelphia teki mahdottomasta mahdollisen ja siirsi ottelusarjan ratkaisua ainakin yhdellä ottelulla eteenpäin voittamalla edellisen ottelun vieraissa 4-2. Ottelusarja on kuitenkin edelleen katkolla Pittsburghille, joten painetila jatkuu. Viimeisimmän voiton takuumiehenä hääri mukavasti suomalainen Valtteri Filppula, joka kellotti yli 20 minuuttia peliaikaa ja kasasi tehot 1+2. Joukkue tarvitseekin vastuunkantajia nähtyä laajemmin, jotta se voisi tosissaan haastaa Pittsburghin.

Pittsburghin peli ailahtelee omituisesti, joukkue ei pysty pelaamaan kahta tasaisen hyvää ottelua peräkkäin. Hyvä signaali on että tappion jälkeenrivit on kasattu ja seuraavaan otteluun tulee varmasti syttynyt ja taisteleva joukkue. Alkaako kahden edelliskauden pitkälle venyneet kaudet jo painaa joukkueen jaloissa? Materiaalietu on edelleen Pittsburghin puolella, Sidney Crosby, Evgeni Malkin ja Phil Kessel etunenässä pystyvät yksittäinkin ratkaisemaan ottelusarjoja tiukoissa tilanteissa.

Arvio

Pittsburgh on edelleen ennakkosuosikki etenemään jatkoon tästä parista, mutta nähdyllä pelillä joukkueen ottelut eivät jatku finaaleihin asti. Nyt joukkueella on hyvä mahdollisuus petrata ja kehittää peliään.

Philadelphia taistelee mutta rutinoitunut pudotuspelijoukkue Pittsburgh kaivaa vierasvoiton ja etenee jatkoon, pingviinilauma on nyt ärsytetty näyttämään jälleen parastaan!