TPS-HIFK
Perjantaina 20.4 klo 18.30
Liiga

Liigan pronssimitalit menevät jakoon perjantaina, kun kaksi pettynyttä joukkuetta TPS ja HIFK kohtaavat pronssimittelössä.

Menneinä kausina pronssiotteluista on muodostunut kunnon maalijuhlat, kun kaksi pettynyttä joukkuetta kohtaavat. Jäälle jätetään kaikki mitä jätettävissä on ja tuleva kesäloma siintää jo useamman pelaajan mielessä. Runsasmaaliselle ottelulle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: TPS-HIFK yli 5 maalia – kerroin 2.02!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

TPS:llä on ollut pidempi aika latautua pronssiotelun, sillä välieräsarja Tapparaa vastaan päättyi jo paljon ennen Kärpät-HIFK – sarjaa. Pikkuvammat on saatu varmasti korjattua kuntoon mutta löytääkö joukkue jalat heti ottelun alusta alkaen. TPS:llä on paljon kokeneita pelaajia kokoonpanossaan, syttyvätkö uran ehtoopuolella olevat soturit vielä pronssiotteluun? Toisaalta tappio Tapparalle oli niin selkeä (otteluvoitot 0-4) että katseet on varmasti saatu nopeasti siirrettyä kauden viimeiseen peliin.

HIFK:lla on varmasti paljon enemmän tekemistä suuren pettymyksen kääntämisessä positiiviseksi voimavaraksi. Kärpät-sarja ratkesi vasta seitsemännessä pelissä ja HIFKillä oli omat mahdollisuutensa sarjan sisällä kääntää sarja nimiinsä. Pettymys on varmasti joukkuueen sisällä kova, ja valmennusjohdolla on varmasti kova työ sytyttää joukkue vielä parhaimpaansa.

Arvio

Pronssipelin luonne on selvä, kaksi pettynyttä joukkuetta pyrkii päättämään pitkän kauden voitokkaasti ja mitalit vie joukkue joka on tässä onnistunut paremmin.

Pronssipelit ovat usein maalijuhlia, sillä keskittyminen ei joukkueilla meinaa millään pysyä kasassa täyttä 60-minuuttista. Taitavat joukkueet järjestävät vielä faneilleen upeat maalijuhlat.