Kärpät-HIFK
Lauantaina 14.4 klo 17.00
Liiga

Liigan toinen finaalipaikka ratkeaa tänään kun Kärpät ja HIFK kohtaavat ottelusarjan seitsemännessä pelissä. Voittaja etenee finaaliin Tapparan seuraksi.

Ottelusarja on ratkeamassa vahvemman kotijoukkueen puoleen, mutta marginaalit ovat pienet. Tasainen ottelupari huipentuu seitsemännen ottelun jatkoerillä. Varsinaisen peliajan tasapelille löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kärpät-HIFK X – kerroin 3.80!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kärpät pääsee ratkomaan finaalipaikkaa kotiedun turvin. Molemmat joukkueet ovat pelanneetedelliset kotiottelunsa voitokkaasti, mutta marginaalit ovat hyvin pienet. Runkosarjan voittajat ovat olleet ongelmissa liikkuvan ja agressiivisen HIFKin kanssa, menikö Kärppien paras vire jo runkosarjassa? Joukkueen etuna on neljän ketjun tasainen peluuttaminen, joista jokainen pystyy tarvittaessa ratkaisuhin. Myös maalivahti Veini Vehviläinen on ollut luotettava.

HIFK on noussut kevään myötä todella yhtenäiseksi ja taistelevaksi joukkueeksi. JYP-sarjan voitto ja tasapäin Kärppien haastaminen on nostanut joukkueen itseluottamuksen taivaisiin ja finaalipaikka tulee ratkeamaan todennäköisesti maalin erolla suuntaan jos toiseen. Kevin Lankinen on ollut maalilla vähintään yhtä vahva kuin Kärppien Vehviläinen, joten silläkään saralla HIFK ei anna tasoitusta.

Arvio

 

Joukkuiden kuudesta edellisestä välieräpelistä peräti kolme on ratkennut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Panosten ollessa näin suuret ja marginaalien pienet, jatkoerille päätymistä ei voisi pitää varsinaisesti yllätyksenä.

Molemmat joukkueet tietävät pelin panokset ja se yleenäs näkyy astetta varovaisempana pelinä. Virheitä vältellään ja molemmat joukkueet pyrkivät perusvarmaan peliin. Kärpillä on kotietu mutta HIFKillä hieman parempi momentum ja nousujohteinen kausi. Tasaista on, ratkaisua haetaan varsinaisen peliajan jälkeen.