Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen ja HPK:n maalivahti Meeri Räisänen sai TE-toimistosta kirjeen, jossa pyydettiin selvennystä hänen harjoitusten ja pelien määrästä. Kirjeessä luki seuraavasti:

– Ylen uutisten ja Keskisuomalaisen mukaan sinut on valittu Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueeseen ja pelaat myös HPS:ssa. Selvitä pelaajasopimusten sisältöä tarkemmin.

– Kuinka usein sinulla on harjoituksia ja pelejä? Liitä pelaajasopimuksen liitteeksi selvityspyyntöön. Oletko valmis hakemaan ja vastaanottamaan kokoaikatyötä?

Räisänen hiiltyi asiasta ja latasi kommentin Twitterissä.

– TE-toimisto, olet uskomaton! Jos vaikka lähdetään siitä, että HPKn kanssa en ole nimeäni mihinkään laittanut. Toisekseen, maajoukkue, edustan tätä maata, myös tätä lafkaa!

– Tässä konkretisoituu kaikki tuki, mitä olen valtiolta saanut, Räisänen puhisee.

Räisänen muistuttaa, että hän ei saa HPK:lta palkkaa pelaamisestaan.

– Hyväksyisin kaiken tämän, jos saisin MISTÄÄN MITÄÄN palkkaa. Mutta kyseisen asian suhteen olen samalla viivalla kuin Tarja joka käy kuntosalilla JA MAKSAA SIITÄ, tai Pekka joka hiihtää ja ostaa itse suksensa ja MAKSAA ITSE Jämin lumitunnelin käytöstä.

Räisänen oli voittamassa Naisleijonien kanssa pronssia Pyeonchangin olympialaisissa helmikuussa.

Meeri Räisänen

@meeriraisanen
Palataampa taas tähän mukavaan aiheeseen. TE-toimisto, olet uskomaton! Jos vaikka lähdetään siitä, että HPKn kanssa en ole nimeäni mihinkään laittanut. Toisekseen, maajoukkue, edustan tätä maata, myös tätä lafkaa! Tässä konkretiosoituu kaikki tuki, mitä olen valtiolta saanut.