NHL:n pudotuspeleissä taistelevan Boston Bruinsin tsekkihyökkääjä David Pastrnak on ollut kevään isoissa otteluissa käsittämättömässä iskussa. Kun ensimmäisessä osassa Toronto Maple Leafsia vastaan tähti iski pinnat 1+2 ja toisessa mittelössä vieläkin hurjemmat tehot 3+3, on Pastrnak historiallisen kovassa vireessä.

NHL.com muistutti virallisilla sivuillaan, että hurjat tehot 4+5 oikeuttavat legendaarisen Phil Espositon rinnalle. Hän on Pastrnakin kanssa ainoa pelaaja, joka on yltänyt yhdeksään pisteeseen pudotuspelisarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Kaksinkertainen Stanley Cup -mestari venyi moiseen temppuun vuonna 1969 juurikin Boston Bruinsin sotisovassa.

– Pelasin hienojen pelaajien kanssa hienossa joukkueessa (tällä kaudella) ja pelaamme nyt hyvin, runkosarjassakin messevät 80 pinnaa takonut hyökkääjä sanoi sivuston mukaan tyynesti.

Jos on Pastrnakin sanoja uskominen, voi hurja vire jatkua vastaisuudessakin.

– Haluamme suorittaa paremmin jokaisessa pelissä. Emme ajattele toista joukkuetta, yritämme tehdä parhaamme.

Bruins johtaa pudotuspelien avauskierroksen ottelusarjaa Toronto Maple Leafsia vastaan otteluvoitoin 2-0. Toisen kierroksen paikka irtoaa neljällä voitolla, ja sarja jatkuu maanantain ja tiistain välisenä yönä.