KHL-seura Jokerit on solminut laitahyökkääjä Antti Pihlströmin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Jokereiden GM Jari Kurri oli iloinen jatkosopimuksen synnyttyä:

– Pihlström tekee voittamista edesauttavia asioita niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella kauden jokaisena päivänä. Hän on malliesimerkki huippuammattilaisesta, jonka merkitys joukkueelle on iso monella tavalla, Kurri luonnehti seuran tiedotteessa.

Viime kaudella 33-vuotias hyökkääjä edusti Jokereita 37 runkosarjaottelussa, joissa keräsi 7+5=12 tehopistettä.

Pihlströmin kausi oli kaksijakoinen: Alkukaudesta hän muodosti tehokkaan kolmikon Mika Niemen ja Marko Anttilan kanssa, mutta kauden päätöspuoliskoa sotkivat loukkaantumiset.

Pihlström on ehtinyt pitkän uransa aikana hankkia myös reilun 50 ottelun verran NHL-kokemusta. Viime vuosina Leijonien runkopelaajiin kuuluneen Pihlströmin palkintokaappia koristaa yksi olympia- ja kolme MM-mitalia.