Viimeiset neljä kautta Tampereen Ilveksessä pelannut keskushyökkääjä Tapio Laakso on löytänyt itselleen uuden seuran.

Laakso hyppää toiseen Liiga-joukkueeseen ja solmi kaksivuotisen sopimuksen Rauman Lukon kanssa. Lukon päävalmentaja Pekka Virta tuntee pelaajan entuudestaan TPS- ja KalPa-ajoilta.

– Tapio on kivenkova ammattilainen, joka ajattelee aina ensisijaisesti joukkuetta. Kyseessä on huippu-urheilija ja johtajatyyppi, joka tuo vahvaa vaatimustasoa joukkueen sisälle. Hän luo ympärilleen positiivista ilmapiiriä ja urheilun arvostamista, mikä omalta osaltaan nostaa varmasti koko porukan päivittäisen tekemisen tasoa, Pekka Virta kertoo Lukon tiedotteessa.

Laaksolla on kokemusta Liiga-seuran kapteenin roolista. Hän luisteli C-merkki rinnassaan TPS:ssä kaudella 2013-2014 sekä Ilveksessä vuodet 2015-2018.

– Ei se ole sattumaa, että Tapio on kantanut kapteenin ja varakapteenin rooleja joukkueissaan. Kyseessä on iso liideri kentällä ja pukukopin puolella, ja hän johtaa ennen kaikkea omalla esimerkillään ja vaatimustasollaan, Virta lisää.

– Olen todella innoissani uudesta sivusta urallani. Haluan voittaa ja ainoa tavoitteeni on olla mukana nostamassa Lukkoa kohti Liigan kärkeä. Tiedän entuudestaan Pekan vaatimustason ja uskon, että se on avain menestykseen, Laakso kertoo.