Hinta kohdillaan? Eeli Tolvasen käyttämästä Jokerit-pelipaidasta huudettu yli kaksituhatta euroa!

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Helsingin Jokereissa tällä kaudella pelannut Eeli Tolvanen voitti fanien sydämet puolelleen ensimmäisenä vuotenaan miesten peleissä. 18-vuotias huippulupaus otti valtavasti maalintekovastuuta, rikkoi KHL:ssä useita tulokasennätyksiä ja nousi samalla jopa Suomen olympiajoukkueeseen.

KHL-kauden päätyttyä konferenssien välieriin, Tolvanen lennätettiin pikakomennuksella hänet varaamaan Nashville Predatorsiin tuomaan syvyyttä pian alkaviin NHL:n pudotuspeleihin. Käsittämätön vuosi voi kruunautua Stanley Cup -mestaruuteen, sillä Nashville kuuluu vahvoihin ennakkosuosikkeihin.

Helsingin Jokerit ottaa Tolvasen uskomattomasta kaudesta kaiken irti. Se asetti Tolvasen käyttämän pelipaidan huutokaupattavaksi huuto.net -sivustolle.

Pelipaita ilmestyi huudettavaksi 4.huhtikuuta ja lähtöhinnalla 150 euroa. Paita on kerännyt valtavasti huomiota, mikä näkyy sen nykyisessä hinnassa. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä siitä ollaan huudettu peräti 2100 euroa*.

Summa voi kasvaa entisestään vielä huomattavasti, koska aikaraja umpeutuu sunnuntaina iltakahdeksalta.

Jokerit myy myös muiden pelaajien pelipaitoja, mutta niiden hinnat ovat pysyneet vielä kohtuullisissa rajoissa. Steven Mosesin paidasta ollaan huudettu hieman päälle kolmesataa euroa ja Peter Reginin viisisataa euroa. Karri Rämön pelipaita liikkuu 450 eurossa.

*Hinta tarkistettu sunnuntaina kello 00:00


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!