© Kuva: Getty Images

Video: Tässä ne ovat! Aleksandr Ovetshkinin uran huikeimmat maalit ovat uskomatonta nähtävää

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Niitä on kasassa jo tasan 600. Plus pudotuspeleissä 46 päälle.

Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin on yksi jääkiekkohistorian parhaista maalintekijöistä. Venäläistähti tarvitsi 600 maaliin 990 ottelua. Häntä nopeammin 600 maalin rajapyykin NHL:ssä ovat rikkoneet vain sellaiset suuruudet kuin Wayne Gretzky, Mario Lemieux ja Brett Hull.

Ovetshkinin monipuolisuus maalintekijänä on ällistyttävää. Hän tekee maaleja hurjilla lämäreillä, napakoilla rannelaukauksilla, maalin kulmalta irtokiekoista, uskomattomien harhautusten päätteeksi – parhaimmillaan jopa kaatuessaan yhdellä kädellä selkä maaliin päin.

Ovetshkinin monitaituruus käy hyvin ilmi myös videolta, johon on kerätty kymmenen Ovetshkinin ikimuistoisinta NHL-osumaa. Video esitettiin mm. Viasatilla nähtävässä NHL On The Fly -ohjelmassa, ja se on julkaistu myös Viasportin nettisivuilla.

Videolla esitellään kahdeksan Ovetshkinkin ikimuistoisinta hetkeä, mutta yksi niistä sisältää miehen uran ensimmäisen pudotuspelien hattutempun (9. toukokuuta 2009 Pittsburgh Penguinsin verkkoon), eli maaleja nähdään yhteensä kymmenen.

Ovetshkinin huimimmat taidonnäytteet pääset näkemään tästä Viasportin linkistä.

Nauti, ole hyvä!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!