IS: Ulosajettu Tapparan superhankinta latasi suorat sanat: ”En tiedä minkä väristä hametta hänelle tarvitaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Tapparan superhankinta Henrik Haapalan perjantai-illan Liigan pudotuspeliottelu KalPaa vastaan meni hyvin kaksijakoisesti.

Haapala summasi toiseen erään mennessä tehot 1+1 ja oli muutenkin kentän näkyvimpiä pelaajia.

Kolmannessa erässä nuorella taiturilla kuitenkin pimeni, kun KalPan hyökkääjä Alexander Ruuttu oli viimeistellyt ottelun 2-3-kavennuksen. KalPan pelaajien tuulettaessa maalia, Haapala otti kiinni KalPa-puolustaja Santeri Lukan olkapäästä ja nykäisi hänet maahan. Lukka ei palannut enää kaukaloon teon jälkeen.

Haapalalle tuomittiin kyseenalaisesta tilanteesta viiden minuutin rangaistus kampituksesta ja ulosajo.

KalPa viimeisteli ylivoimansa aikana 3-3-tasoituksen ja voitti pelin myöhemmin Kai Kantolan maalilla lukemin 4-3.

– Kaksipiippuinen asiahan se varmasti oli. Kova vihellys. Ei toki pitäisi myöskään antaa aihiota meidän puolelta tuon tyyppiseen. Pelaajan vaistomainen liike kädellä, eikä hän varmasti pyrkinyt vahingoittamaan. Kova rangaistus, jonka kautta momentum siirtyi KalPalle, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi kommentoi tapausta IS:lle.

Haapala oli pelin jälkeen odotetusti todella pettynyt ja turhautunut nuorimies.

– No siinä oli tyhmä peli meikäläiseltä ylivoimalla, kaveri pääsi tekemään maalin. Sitten tulee heidän äijä ja vetää meidän kapteenia poikkarilla ja huitoo kintuille. Yritän pysäyttää hänet (Lukan) ja koetan ottaa olkapäästä kiinni. Meillä osuu jalat yhteen ja kaveri jää makaamaan tuonne kulmaan, Haapala päivitteli.

Tilanteessa loukkaantunut Lukka ei saanut Haapalan sympatioita puolelleen.

– Tyhmästi varmaan taas sanottu, mutta en tiedä minkä väristä hametta Santerille tarvitaan, että pystyy taas pelaamaan. Tai sitten pitää laittaa joku perkeleen ristikko, Tappara-tähti naurahti.

Katso Haapalan ulosajoon johtanut tilanne klikkaamalla tästä.