Viime yön NHL-kierroksen myöhäisottelussa Columbus Blue Jacketsin ja Los Angeles Kingsin välillä nähtiin suomalaisväriä, kun Joonas Korpisalo torjui kiekkoja Columbuksen maalilla. Ilta ei ollut lähellekkään täydellistä suomalaisvahdille, kun Kings vei tyylipuhtaan 5-2 voiton.

Korpisalo ei pystynyt hyödyntämään harvinaista näytönpaikkaa, kun joukkueen ehdoton ykköstorjuja Sergei Bobrovski oli lepovuorossa. Haparoiden pelannut maalivahti torjui yhteensä 29 laukausta ja sai Columbus-faneilta välittömästi palautetta.

– Ymmärrättekö, ettei Korpisalo aloita maalilla enää koskaan, yksi kannattaja kysyi seuralta twitterissä.

– Näin käy aina, kun Korpisalo pelaa maalilla.

Realistic CLE Fan

@RealistCLEFan
So have you realized to never start Korpisalo ever again?

Matt McCann

@mattmccann95
Every time Korpisalo is in the net.....

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
😡

Korpisalon synkin hetki tapahtui ottelun päätöserässä, kun Kingsin hyökkääjä Jeff Carter iski 4-2 maalin alivoimalla.

– Bobrovskin penkitykselle ei ole mitään loogista syytä, twitterissä kommentoitiin.

Fanien reaktion voi ymmärtää, sillä joukkue tarvitsee jokaisen mahdollisen sarjapisteen, jotta se pääsisi kevään pudotuspeleihin. Bobrovski kuuluu NHL-vahtien eliittiin, joten hänen tilalleen on erittäin vaikea asettua, mutta siitä huolimatta Korpisalon tulisi parantaa huomattavasti. Viimeiseen kolmeen otteluun hän on päästänyt anteeksiantamattomat 15 maalia.

Kuluneella kaudella NHL:n ja AHL:n välillä sahannut suomalaisveskari pääsi juhlimaan voittoa Columbuksen paidassa viimeksi tammikuun puolessa välissä.