HIFK-Kärpät
Perjantaina 2.3 klo 18.30
Liiga

Perjantai-illan jännittävin Liiga-ottelu nähdään paikasta kuuden parhaan joukkoon taistelevan HIFK:n ja runkosarjan voiton jo varmistaneen Kärppien välillä. Ottelussa haetaan asetelmia jo kevään pudotuspelejä varten.

Kärppien vierasvoitolle löydät upean kertoimen Coolbetin kautta!

Kärpät voittaa – kerroin 2.65!

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

HIFKin tavoite olla kuuden joukossa koki kolauksen, kun se hävisi aikaisemmin viikolla Lukolle o-1 jatkoajalla. KalPalla ja SaiPalla on vielä mahdollisuus kiilata HIFKin ohitse. Nyt testataan kotijoukkueen kanttia tiukassa paikassa. Pisteitä olisi vielä otettava, jotta paikka kuuden paikassa varmistuisi.

Kärpät on jo ratkaissut runkosarjan voiton itselleen ja pääsee paineettomassa tilassa runkosarjan loppuihin otteluihin. Olympiakävijät Lasse Kukkonen ja Julius Junttila ovat jo varmasti toipuneet Etelä-Korean rasituksesta ja aikaerosta. Paineeton tila voi olla myös huono asia, mutta Kärpät varmasti syttyy HIFKin kotiluolassa ja joukkue on täynnä ammattilaisia.

Kummallakaan joukkueella ei ole loukkaantumisia jotka vaikuttaisivat kokoonpanoihin.

Arvio

Kärpät haluaa varmasti näyttää HIFKille runkosarjan lopussa, että mikä taitotason ero joukkueilla on. Viidestä edellisestä kohtaamisesta Kärpät on vienyt nimiinsä neljä, kärppälaumalle voikin ennustaa onnistunutta iltapuhdetta perjantaille. Huonommossa vireessä oleva HIFK ei pysty estämään kotitappiota Kärppiä vastaan.