Oho! NHL:ssä leivottiin hurjaa megakauppaa, kariutui aivan viime sekunneilla – ”Luulimme jo, että olimme mennyttä”

Ottawa Sun -lehden tietojen mukaan Ottawa Senators ja toistaiseksi tuntematon läntisen konferenssin joukkue neuvottelivat todellisesta megadiilistä, jossa olisivat liikkuneet ainakin Senatorsin tähtipelaajat Bobby Ryan ja Erik Karlsson.

Vaihtokauppa oli viimeistä silausta vaille valmis, mutta toinen osapuoli perääntyi viimeisillä sekunneilla.

– Kuulin sunnuntaina (helmikuun 28. päivä), että vaihtokauppa oli valmis, mutta joku perääntyi aivan viime sekunneilla, Ryan paljasti Ottawa Sun -lehden haastattelussa.

Kun vaihtokauppa tuli Karlssonin ja Ryanin tietoon, molemmat miehet olivat jo valmiita pakkaamaan kamansa.

– Ajattelimme ”Karlin” kanssa heti, että: ”nyt täytyy pakata”. Luulimme jo, että olimme mennyttä. Mutta niin asiat menevät. Mietin heti, että joudunko nyt muuttamaan uudelleen, Ryan sanoo.

7,25 miljoonan dollarin palkkaa vuoteen 2021 asti nauttiva Ryan on tehnyt tällä kaudella 48 peliin vain kahdeksan maalia ja 27 tehopistettä. 30-vuotias yhdysvaltalainen itsekin tietää, että pistesaldo ei ole hänen palkkakuittinsa vaatimalla tasolla.

– Ymmärrän, että sopimuksellani sekä velvollisuuksillani en ole suoriutunut niin kuin seitsemän miljoonan dollarin pelaajan pitäisi. Tämä on bisnes-puolen juttu. Yritän vain saada sen pois mielestäni, kun astun kaukaloon. En ajattele ollenkaan, mitä käytävän toisessa päädyssä tapahtuu. Huolehdin vain siitä, mitä edessäni tapahtuu, Ryan kertoo.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!