Viime yön NHL-kierroksella itäisen konferenssin kärkijoukkueet Boston Bruins ja Pittsburgh Penguins esittivät todella tapahtumarikkaan maalishown. 12 maalia sisältäneen spektaakkelin vei lopulta isäntä Boston lukemin 8-4.

Ottelussa nähtiin vahva suomalaisedustus, kun Pittsburghin puolustaja Olli Määttä teki kaksi maalia Tuukka Raskin selän taakse.

Jatkuvien maalilamppujen syttymisten väliin mahtui myös yksi tappelu. Näiden kahden pelaajan kohtaamista voisi kuvailla raskaansarjan mittelöksi, kun heidän yhteispaino liikkui 230 kilon paikkeilla.

Pittsburghin Jamie Oleksiak oli kyllästynyt Boston Bruinsin 2.05 metrisen puolustajan Zdeno Charan käytökseen ja pudotti hanskat slovakialaisen järkäleen edessä. Yleisö syttyi välittömästi, kun tajusivat, että jollain riitti pokkaa haastaa yksi NHL:n isoimmista pelaajista.

Taistelu ei kestänyt kauan, kun Chara sai puhtaita osumia painikaverinsa naamaan, eikä antanut tälle saumaakaan vastata iskuihin. Tuomareiden tultua tappelijoiden väliin Chara sai innostuneelta yleisöltä illan suurimmat suosionosoitukset.