NHL:n supertähti senttien päässä onnettomuudesta – joukkuekaverin luistin viilsi haavan kaulaan

© Kuva: Getty Images

Viime yön NHL-kierroksen ottelussa Colorado Avalanchen ja Calgary Flamesin välillä nähtiin yksi kauden vaarallisimmista hetkistä, kun pelaaja oli senttien päässä todellisesta onnettomuudesta.

Calgaryn supertähti Johnny Gaudreau oli todella lähellä onnettomuutta taistellessaan kiekosta maalin edustalla. Hyökkääjän joukkuekaveri Sam Bennett nosti kaatuessaan luistimensa ylös, jonka terä kosketti Gaudreaun kaulaa. Tilanteesta pelästynyt yhdysvaltalainen tunsi pienen osuman ja tarkisti heti, ettei se aiheuttanut vakavia seurauksia.

NHL:n pistepörssin viitonen selvisi pienellä hipaisulla, mutta terä jätti kuitenkin pienen haavan. Se ei pelaajan onneksi aiheuttanut toimenpiteitä, ja hän pystyi jatkamaan pienen tarkistuksen jälkeen ottelua.

Katso vaarallinen tilanne alta.

Gaudreau on ollut Calgarylle kultaakin arvokkaampi, sillä hän on pelannut kuluneen kauden elämänsä parasta kiekkoa. Hänen tehosaldonsa on tässä vaiheessa 20+53=73.