Stanley Cup -voittaja Antti Niemen alkukausi NHL:ssä oli katastrofi. Pittsburgh Penguinsissa ja Florida Panthersissa parissa pelissä hommista ei tullut yhtään mitään, ja lopulta tie vei Montreal Canadiensiin.

Kun kahdessa ensimmäisenä mainitussa joukkueessa vastuuta tuli vain viidessä pelissä, saattoi moni miettiä, että onko Niemi enää NHL-tason veskari.

Nyt suomalainen on antanut otteillaan tähän vastauksen: On.

Viimeisin tyylinäyte Niemeltä nähtiin taannoin, kun hän torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä Buffalo Sabresin kaatuessa lukemin 3-0. Montreal otteli seuraavana päivänä uudelleen, mutta tuolloin maalilla pelasi mm. maailmancupin voittoa aikoinaan juhlinut Carey Price. Ottelu Washington Capitalsia vastaan päättyi 6-4 tappioon.

Lopputulos sai useat Montreal-fanit ilmaisemaan mielipiteensä Twitterissä, ja esimerkiksi kanukkiveskarin suorituksia ja motivaatiota panoksettomissa otteluissa kyseenalaistettiin.

Tästä aiheesta kirjoitti Leijonat.com.

Sivusto muistutti samassa jutussa, että olympiakultamitalisti Price ei ole nauttinut Habsissa suurta suosiota. Miehellä on ylivoimaisesti joukkueen suurin palkka, mutta taso ei ole riittänyt kääntämään Montrealin kurssia.

Vaikka joukkue ei yllä pudotuspeleihin, on paljon kuraa niskaan saanut Niemi sentään pystynyt vastaavasti nostamaan tasoa.