Mysteeri suomalaisen tähtivahdin ympärillä syvenee – kävi jo jäällä, mutta ei pystynyt pelaamaan!

© Kuva: Getty Images
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Mikä ihme Antti Raantaa vaivaa?

Tätä kyselee moni Arizona Coyotesin kannattaja sekä suomalainen NHL:n seuraaja.

Raumalaislähtöinen maalivahti on pelannut viimeksi 3. maaliskuuta, kun Coyotes voitti Ottawa Senatorsin. Kaksi päivää myöhemmin Raanta sai Edmonton Oilers -ottelun alkulämmittelyssä alaraajavamman ja jäi varamaalivahdiksi.

Tämän jälkeen Coyotes on pelannut neljä ottelua niin, että Raanta ei ole ollut edes joukkueen kokoonpanossa.

Coyotesin nettisivujen mukaan Raanta kävi tiistaiaamuna jäällä, mutta silti mies ei ollut illalla Coyotesin kokoonpanossa.

Coyotesin GM John Chayka rauhoitteli jo sunnuntaina kysymystulvaa Raannan ympärillä.

– Kyse ei ole rakenteellisesta vammasta, eikä ole huolta pitkäaikaisesta loukkaantumisesta, Chayka sanoi tuolloin nhl.comin mukaan.

Pitkittyvä poissaolo on kuitenkin omiaan lisäämään vettä huhumyllyyn. Joka tapauksessa se on hyvä merkki, että Raanta on jo pystynyt harjoittelemaan. Fakta on silti, että Raanta on jo kolmannen kerran tällä kaudella useamman pelin sivussa loukkaantumisen takia. Tämä aiheuttaa lisää huolestuneita kysymyksiä.

Eipä silti, Coyotes on pärjännyt erinomaisesti ilman Raantaakin. Viidestä viime ottelusta kojootit ovat voittaneet kolme ja saaneet yhden tasapelipisteen.

Darcy Kuemper on jo pitkään pelannut hyvin Coyotesin maalilla aina Raantaa tuuratessaan, ja viime yönä Suomen aikaa Adin Hill torjui ensimmäisen voittonsa NHL:ssä.

Hill, 21, pelasi kolme ottelua lokakuussa, Raannan aiemman loukkaantumisen aikana, mutta hävisi tuolloin kaikki ottelut.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!