Mitä ihmettä tämä suomalainen NHL-konkari tekee väärin – hyllytettiin uusimmassakin seurassaan!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Suomalaishyökkääjä Jussi Jokisen kausi NHL:ssä on ollut omituinen.

34-vuotias, urallaan jo lähes tuhat NHL-ottelua pelannut Jokinen on ollut koko kauden ajan uskomattoman pomputtelun kohteena.

Jokinen aloitti kauden Edmonton Oilersissa, johon oli siirtynyt kesällä Florida Panthersista. Oilersissa Jokinen pelasi vain 14 ottelua tehoilla 0+1.

Oilers kauppasi Jokisen Los Angeles Kingsiin, jossa otteluita kertyi tilille 18 ja tehopisteitä 1+4. Sitten Columbus Blue Jacketsin suomalainen GM Jarmo Kekäläinen hankki Jokisen joukkueeseensa. Silti Blue Jacketsissakin Jokinen sai tililleen vain 14 ottelua ja vaatimattomat tehot 0+1.

Columbuksessa Jokinen ajautui lopulta nelosketjun jämäminuuteille. Kekäläinen kauppasi Jokisen edelleen Vancouver Canuksiin, jossa suomalainen on nyt pelannut neljä ottelua. Niissä Jokinen vaikutti päässeen vireeseen, sillä kalajokinen on tehnyt kanadalaisjoukkueelle jo kaksi maalia.

Silti kohtalona oli jälleen katsomokomennus. Jokinen ei ollut joukkueen kokoonpanossa, kun Canucks hävisi Los Angeles Kingsille tylysti maalein 0–3.

Väkisin tulee mieleen monta kysymystä. Onko Jokisen NHL-ura jo 34-vuotiaana tulossa päätökseensä? Miksi suomalainen ei saa enää kunnon roolia joukkueissaan, vaan joutuu tyytymään jämäminuutteihin? Mitä tämä luotettavuuden perikuvana tunnettu hyökkääjä tekee väärin?

Vai onko vain hyväksyttävä se tosiasia, että aika on ajanut Jokisen ohi?

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!