Liigan runkosarjassa neljänneksi sijoittunut JYP solmi viikonlopun aikana kaksi merkittävää sopimusta puolustajiensa kanssa.

Ossi Ikonen, 28, solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen ja jatkaa JYPissä kevääseen 2020 asti. JYP-kasvatti pelaa kypsästä iästään huolimatta vasta ensimmäistä täyttä liigakauttaan.

Juniorivuosiensa jälkeen Ikonen (kuvassa) pelasi JYP Akatemiassa Mestistä ja kävi kahdella kaudella pelaamassa myös Kazakhstanissa, missä voitti maan mestaruuden Ertis Pavlodarin riveissä kaudella 2013–14. Kolme edellistä kautta kuluivat jälleen Mestiksessä KooKoon ja Hermeksen riveissä.

Tällä kaudella pelaamissaan 59 runkosarjaottelussa Ikonen saalisti tehot 3+8=11.

Myös Alex Lindroos on solminut JYPin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Isokokoinen (194 cm/101 kg) Lindroos on pelannut JYPissä tällä kaudella kuusi ottelua Liigassa tehoilla 1+1 ja kaksi CHL:n ottelua ilman tehomerkintöjä.

Lindroos kävi myös kymmenen ottelun mittaisella lainalla Pelicansissa. Myös Mestiksen Peliitoissa mies pelasi 20 ottelua lainalla. Mestiksessä mies kokosi mukavat tehot 5+4=9 sekä hurjan peliaikakeskiarvon 28.30 minuuttia.

Lähde: JYPin tiedote.