Jokereiden tähtihyökkääjältä vaaditaan tehoja – ”Niitä pitää tulla, mikäli haikailevat menestystä”

© Kuva: Ilari Isotalo

KHL:n pudotuspelit alkavat viikonloppuna. Jokereiden avausvastustaja on Sotshi. Viasatin selostaja Antti Mäkinen on tyytyväinen kauden aikana näkemäänsä.

– Jokerit sai itselleen pudotuspeleihin sellaisen polun, jonka he halusivatkin. Runkosarja on hyvin klaarattu siinä mielessä, että he ovat pudotuspeleissä ja heillä on kotietu, Mäkinen sanoo.

Eeli Tolvanen oli viimeisilläkin runkosarjan kierroksilla tehokas, mutta tulitukea tarvitaan eritoten Steve Mosesilta, etteivät kaikki odotukset jää mainitun teini-ihmeen hartioille.

– Mosesilta odotetaan tehoja pudotuspeleissä ja niitä pitää tulla, mikäli Jokerit voi haikailla menestystä, Mäkinen linjaa.

Mikäli Jokerit selvittää Sotshin tieltään, jatkuu urakka todella kovana, sillä toisella kierroksella vastaan tulee mitä todennäköisimmin Moskovan TsSKA.

– KHL:n läntinen konferenssi on joka tapauksessa tiukka, koska avauskierroksen jälkeen vastaan tulee timantinkova joukkue joka tapauksessa. Helppoa polkua lännessä ei ole, Mäkinen sanoo.

Jokerit-Sotshi ottelu nähdään lauantaina suorana lähetyksenä Viasat Jääkiekko -kanavalla ja Viaplay-palvelussa. Suora studiolähetys alkaa kello 15.30.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!