Huippukiinnitys! Lahden Pelicansin ensi kauden päävalmentaja selvillä

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Lahden Pelicansin uusi päävalmentaja on selvillä.

SuomiKiekon saamien tietojen mukaan lahtelaisseuraa luotsaa ensi kaudesta lähtien Ville Nieminen, joka saapuu seuraan Mikkelin Jukureista. Entinen huippupelaaja on toiminut kahden viime kauden ajan Jukureiden apuvalmentajana.

Tuleva päävalmentajan pesti varmistui jo aiemmin talvella. Nieminen nousee lyhyen valmentajauransa aikana toistamisen päävalmentajan paikalle. Ensimmäistä kertaa hän toimi päävalmentajana kaudella 2015-16, kun hän luotsasi Mestis-seura KeuPa HT:ta.

Nieminen korvaa tehtävässä Petri Matikaisen. 51-vuotias päävalmentaja ehti toimimaan Pelicansin peräsimessä kolmen kauden ajan.

Miikka Lahtinen, Helsinki
Twitter: @miikka_lahtinen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!