Helsingin Jokerit sai lauantaina vaikean alun KHL:n läntisen konferenssin kuudenteen välieräotteluun Moskovan TsSKA:ta vastaan, mutta paransi erän loppua kohden ja helsinkiläiset lähtevätkin toiseen erään 2-1-johtoasemasta.

Andrei Kuzmenko ehti viedä TsSKA:n ensin 1-0-johtoon, mutta tämän jälkeen Jokerit iski kahdesti. Tommi Huhtala teki Jokereiden 1-1-tasoituksen ja superlupaus Eeli Tolvanen teki Jokereiden 2-1-johtomaalin ensimmäisen erän lopussa maalin kulmalta. Loistavan esityön maaliin teki Brian O´Neill, jonka loistopassista Tolvanen pääsi namuttelemaan käytännössä tyhjään maaliin.

TsSKA johtaa ottelusarjaa 3-2, joten tappiolla Jokereiden pelit päättyvät tämän kauden osalta, mutta Jokerit on osoittanut olevansa valmis taistelemaan jälleen tosissaan voitosta moskovalaisjättiä vastaan.