TPS:n kapteeni Tomi Kallio valittiin Vuoden Turkulaiseksi

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Turun Palloseuran kapteeni 41-vuotias Tomi Kallio on valittu Vuoden Turkulaiseksi 2017. Pitkäaikainen kiekkoveteraani sai yleisöäänestyksessä 5153 ääntä, kun äänestäneitä laskettiin olevan reilu 13 000. Hän jätti taakseen toiseksi tulleet Juhani Koskisen ja Osku Valtosen, jotka ovat tuttuja Ylen Sohvaperunat-ohjelmasta.

Kallio asetettiin ehdolle miehen esimerkkilisestä panoksesta turkulaisten joukkueessa ja kaupungin kiekkokulttuurin edistämisestä.

– Tomi Kallio on johtanut Turun perinteikkäimmän ja suurimman urheiluseuran sille tasolle, mille se kuuluu. Kallion antama esimerkki joukkueelleen on noteerattu kaikissa jääkiekkopiireissä ympäri Suomen. Kallion johtajuuden ja positiivisen esimerkin vuoksi hän on ylivoimainen ehdokas vuoden 2017 turkulaiseksi, Kalliota äänestänyt kommentoi.

Vaikka Kalliolla on paljon ikää mittarissa, se ei ole estänyt hyökkääjää tekemästä tehopisteitä joukkueen hyväksi. Tällä hetkellä Kallio johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehoin 14+30=44. Liigan pistetilastossa Kallio on kolmantena.

Asiasta ensimmäisenä uutisoi Turkulainen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS