Suomalaisveskari ison voiton takuumiehenä NHL:ssä – päävalmentajalta huikea kommentti

© Kuva: Ilari Isotalo

Florida Panthersin leirissä pyyhkii pitkästä aikaa hyvin. Joukkue jätti NY Islandersin edellisessä pelissään tyhjin käsin, kun se katkaisi tappioputkensa numeroin 4-1, lisäksi koko joukkueen tekeminen sai kehuja päävalmentaja Bob Boughnerilta.

Lyhyestä, mutta varsin paljon kertovasta kommentista voi päätellä sen, että lähtökohdat yön Buffalo Sabres -koitokseen ovat loistavat. Isles-mittelön kakkospalkittu, maalivahti Harri Säteri torjui erinomaisesti joukkueena pelanneen pantterilauman isoon voittoon.

– Se oli luultavasti yksi parhaimmista peleistä, mitä pelasimme koko vuonna, viisikkona puolustusalueella, Boughner kehui NHL.comin mukaan.

Säterin ja Aleksander Barkovin tähdittämä Panthers elää isoja aikoja. Koska sillä on jatkopaikkaan eroa jo lähes 20 pinnaa, tarvitsee joukkue vastaisuudessakin Islanders-pelin kaltaisia otteita.